SLIM IN PROCESMANAGEMENT

 

 

Noord-Zuidlijn Amsterdam

CPM Consultancy heeft de Projectorganisatie Noord-Zuidlijn geadviseerd voor het gebruik van Relatics binnen het project.

De Noord-Zuidlijn zal Amsterdam Noord met Amsterdam Zuid verbinden. De metro biedt een alternatief voor de vaak overvolle trams en bussen en gaat ervoor zorgen dat Amsterdam beter bereikbaar wordt en blijft. Goede Bereikbaarheid is essentieel voor de economische ontwikkeling van Amsterdam.

OpdrachtgeverProjectorganisatie Noord-Zuidlijn
ActiviteitenAdvisering Relatics en Verificatie en Validatie
ContactpersoonCees van Leeuwen

De vraag aan CPM

Voor het project Noord-Zuidlijn heeft CPM Consultancy de Projectorganisatie Noord-Zuidlijn geadviseerd voor het gebruik van Relatics binnen de ICT-contracten en de Systeem Integratie. De ICT-contracten bevatten de contracten voor aanleg van het netwerk, de OV-chippoortjes, het nieuwe Centrale Besturingssysteem en de installaties op de perrons, zoals camera’s en informatiepanelen. Voor deze contracten heeft CPM het verificatie- en validatieproces in de uitvoeringsfase begeleid. Voor de Systeem Integratie is een Relatics-omgeving ingericht waarin de integraliteit van de verschillende contracten bewaakt kan worden.

Meer weten?

Wil je meer weten van de rol van CPM Consultancy binnen dit project? Neem dan contact op met Cees van Leeuwen (0652626519).

Neem contact op met Cees