SLIM IN PROCESMANAGEMENT

Relatics template Max Bögl

CPM Consultancy heeft in nauwe samenwerking met Max Bögl een template ontwikkeld waarmee Max Bögl haar projecten aantoonbaar kan beheersen. 

Met meer dan 6.000 medewerkers behoort Max Bögl tot de grootste bouw-, technologie- en dienstverlenende bedrijven van de Duitse bouwsector.

 

OpdrachtgeverMax Bögl
ActiviteitenOntwikkeling Relatics template
ContactpersoonCees van Leeuwen

De vraag aan CPM

Max Bögl heeft CPM Consultancy gevraagd een template te ontwikkelen voor de projectbeheersing van deze internationale technisch- en dienstverlenende bouworganisatie. 

In wekelijkse scrumsessies zijn de wensen en werkwijze van Max Bögl geïnventariseerd  en vervolgens vertaald in een werkbare, gebruiksvriendelijke Relatics template. CPM Consultancy heeft door middel van trainingen de medewerkers van Max-Bogl wegwijs gemaakt in het gebruik van de template en de theorie van Systems Engineering. 

Het resultaat is een effectieve en praktische Relatics template die goed aansluit bij de werkwijze van Max Bögl en op alle projecten van Max Bögl wordt ingezet.  

Meer weten?

Heeft u vragen over dit project of de mogelijkheden voor de ontwikkeling van een Relatics template voor uw bedrijf? Cees van Leeuwen en Daan de Bueger hebben het project voor Max Bögl uitgevoerd. 

 

 

Neem contact op met Cees