SLIM IN PROCESMANAGEMENT

Verbreding A27 / A1

CPM was in opdracht van Rijkswaterstaat betrokken bij de totstandkoming van het DBMF contract voor de verbreding A27 / A1.
Tussen Utrecht-Noord en Knooppunt Eemnes wordt de A27 verbreed van 2×2 naar 2×3 rijstroken. Tussen Knooppunt Eemnes en de aansluiting Bunschoten-Spakenburg gaat de A1 van 2×2 naar 2×4 rijstroken. Daarbij worden, naast overige kleinere maatregelen op het circa 23,5 km lange traject, de aansluitingen Hilversum en Bilthoven aangepast.

 

 

OpdrachtgeverRijkswaterstaat
ActiviteitenContractmanagement
ContactpersoonDaan de Bueger

De vraag aan CPM

Rijkswaterstaat heeft voor het project verbreding A27 / A1 gekozen voor een DBFM contract. CPM is gevraagd de contractstukken Systeemdefinitie en Begrippen onder haar hoede te nemen. Daarnaast was CPM verantwoordelijke voor de structuur en formulering van de outputspecificatie-eisen.

Naast de betrokkenheid bij de totstandkoming van het contract was CPM functioneel beheerder van de Relatics omgeving van het project.

Daan de Bueger heeft namens CPM Consultancy meegewerkt aan dit project.  Daan was als adviseur Systems Engineering verantwoordelijk voor de de contractstukken Bijlage 9 deel 1 (systeemdefinitie) en Bijlage 9 deel 7 (Begrippen) en voor de structuur en formulering van de eisen van Bijlage 9 deel 2 (outputspecificatie). Daarnaast was Daan functioneel beheerder van de Relatics omgeving van het project. 

Meer weten?

Heeft u vragen over dit project of de rol die CPM hier binnen heeft vervuld? Daan de Bueger was namens CPM Consultancy als adviseur Systems Engineering verantwoordelijk voor de diverse contractstukken en -eisen. 

Neem contact op met Daan