SLIM IN PROCESMANAGEMENT

Systems Engineer

Systems Engineer

Heb jij ervaring of affiniteit met de techniek en de processen daar omheen als Relatics functional designer en bij voorkeur inhoudelijke ervaring met processen binnen infrastructurele projecten?  Dan komen we graag in contact met je.

Als Systems Engineer:

  • Bieden van ondersteuning  en het geven van advies om Systems Engineering op te zetten binnen projecten in de bouw- en infrasector, zodat het te realiseren systeem aan de wensen en de verwachte kwaliteit van de klant voldoet;
  • Monitoring, sturing geven op de voortgang in de projecten en hierover communiceren;
  • Functioneel beheren van het Systems Engineering informatiemodel;

Wat we zoeken

Als Systems Engineer adviseer je onze klanten zelfstandig in het toepassen van Systems Engineering binnen de projecten of op bedrijfsniveau. Daarnaast beschikt CPM Consultancy over een eigen Relatics-template en een eigen digitale keuringsapp. We worden regelmatig gevraagd om deze binnen een project te implementeren.

Wat we bieden

CPM is een klein adviesbureau op gebied van proces- en informatiemanagement, voornamelijk gericht op de infrastructuur en bouw. Wij bieden een zeer uitdagende baan in een dynamische omgeving die bijdraagt aan de verdere ontwikkeling en groei van de organisatie. Verder kennen wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

 

Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Cees van Leeuwen.

Neem contact op met Cees