CPM Consultancy
meer met één

Wij zijn een team gespecialiseerd in procesmanagement, integratiemanagement en strategische implementatie in de bouw-, infra- en energiesector, actief in alle fasen van een project: planvormen, aanbesteden, ontwerpen, uitvoeren, ingebruiknemen en de assets onderhouden. Voor kleine en grote projecten, voor opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Dit doen we met onze diensten in projecten (management, coördinatie, advies en programmering) en onze softwareproducten (kant en klare Relaticstemplates, geïntegreerde keuringsapp ‘Form Factory’ en ‘Digitaal V&G-dossier’).

Échte succesvolle projecten en producten bereikt men meer met bouwkennis & ervaring, meer met het verbinden van techniek en proces, meer met een ‘aanpak’-mentaliteit en meer met integreren met overzicht én inzicht. En dat vanuit één aanpak. Eén team. Eén werkomgeving.
Meer met één.

Meer met

Onze teamwaarden

meer met
Bouwkennis en projectervaring

Snel en goed uitvoeren van proces- en integratiewerkzaamheden kan alleen met veel bouwkennis en projectervaring. Wij kenmerken ons door niet alleen de processen te kennen, maar de mensen die processen gebruiken te kennen en weten wat nodig is om een succesvol project te laten draaien en af te ronden.

meer met
Verbinding tussen proces én techniek

Geen  “procespuristen”; wij hebben zowel technische- als procesaffiniteit, met de technische achtergrond en projectervaring binnen technische teams. Hierdoor begrijpen wij wat voor de techniek nodig is, en hebben daar geen tussenpersonen voor nodig. Zo bereiken wij meer met elkaar, met dezelfde mensen.

meer met
“Aanpak-mentaliteit” en praktisch maken

Of wij nu een team aansturen, coördineren, adviseren of programmeren: wij combineren dit altijd met een goede dosis “hands-on” productie. Wij geloven in leiders en medewerkers die allen meewerken aan het eindresultaat, en dit doen vanuit een kloppende, maar pragmatische aanpak. Het moet werken, voor elkaar. Het gaat werken, met elkaar.

meer met
Integreren met overzicht én inzicht

Wij focussen op het integreren van technische systemen, bedrijfsprocessen en organisatie. Dit doen wij in projecten waar systeemintegratie benodigd is, als bij informatielandschappen. Systeemintegratie en informatie-integratie heeft één ding gemeen: overzicht houden en continu inzicht hebben is cruciaal.

meer met
Creatieve slagkracht

Een tenderstrategie, procesinrichting of integrale technische oplossing vanuit systeemintegratie & bouwfasering hebben een belangrijk onderdeel gemeen: allen vereisen ‘out of the box’-denken, op de hoogte van markt en omgeving zijn, ideeën verbinden en deze vervolgens scherp tot een aanpak of oplossing maken. Wij staan voor creatief denken, bedenken en vervolgens niet blijven hangen in enkel ‘concepten’: daadwerkelijk implementeren, doen en bijsturen, samen met het gehele team: daar krijgen wij energie van!