N23 Westfrisiaweg

CPM Consultancy is betrokken bij de herstart van de aanleg van de N23 Westfrisiaweg.
Bart Schure is namens CPM werkzaam als adviseur Systems Engineering op het project.

De N23 Westfrisiaweg wordt door de provincie Noord Holland in samenwerking met 11 partners gerealiseerd.  De weg verbindt oost en west in Noord Holland en loopt tussen Heerhugowaard en Enkhuizen. Bouwbedrijf Heijmans bouwt de weg. 

OpdrachtgeverProvincie Noord Holland
ActiviteitenSystems Engineering
ContactpersoonBart Schure

De vraag aan CPM

CPM is, na de herstart van het project, gevraagd als adviseur Systems Engineering de diverse processen in kaart te brengen, uit te dragen en de kwaliteit van producten te waarborgen. 

In de eerste fase van het project, voor de herstart, zijn meerdere wegen bewandeld om processen in gang te zetten en te beheersen. CPM zorgt ervoor dat de resultaten van deze diverse processen goed in beeld worden gebracht en eventuele tegenstrijdigheden inzichtelijk gemaakt worden.

Door het transparant maken van documenten en kwaliteitscontroles zijn de processen geoptimaliseerd. Registraties kosten hierdoor minder tijd en geven meer inzicht in de voortgang. Op efficiënte wijze krijgen projectleden, projectmanagement en opdrachtgever hierdoor beter inzicht in de projectresultaten. 

 

 

 

Meer weten?

Heeft u vragen over dit project of bent u benieuwd wat CPM voor u kan betekenen op het gebied van Systems Engineering? Bart Schure is als adviseur Systems Engineering werkzaam bij de aanleg van de N23.

Neem contact op met Bart