Voor opdrachtnemers

CPM Consultancy adviseert en ondersteunt opdrachtnemers op gebied van procesmanagement (Systems Engineering, contractmanagement) en Relatics. 

De adviseurs van CPM Consultancy kunnen u helpen bij het organiseren van uw projecten. Door onze ervaring op diverse projecten in diverse rollen hebben we brede kennis verworven op gebied van diverse contractvormen.

Daarnaast heeft CPM het ontwikkelen van Relatics templates als expertise.  Diverse opdrachtnemers maken gebruik van de door ons ontwikkelde Relatics template.

Procesmanagement

Op diverse projecten hebben wij rollen vervuld op gebied van procesmanagement, zo coördineren wij de verificatie en validatie van eisen of coördineren het verkrijgen van certificaten voor uw DBFM project. 

Relatics

Opdrachtnemers kunnen gebruik maken van onze CPM Relatics template voor het beheersen van hun projecten of wij maken aanpassingen aan uw huidige Relatics template. 

Form Factory 

CPM Consultancy heeft de app Form Factory ontwikkeld. Form Factory is de formulieren app waarmee opdrachtnemers digitaal keuren en werkplek inspecties uitvoeren. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Een greep uit onze

Projecten

N23 Westfrisiaweg

Advies Systems Engineering

Renovatie Rijkskantoor Rijnstraat 8

Begeleiding bouwteam op het gebied van Systems engineering, kwaliteitsmanagement en risicomanagement.

A15 Maasvlakte – Vaanplein

Verificatie en validatie van de eisen in de realisatiefase.