Relatics

Voor structuur in projectinformatie

Breng structuur in uw projectinformatie door middel van Relatics. Weg met losse Excel-werkbladen en onvindbare afspraken. Met deze online samenwerkingstool kunt u alle relevante informatie samenbrengen en structureren. Door toegang te geven aan projectteamleden, beschikken ze altijd over de relevante en actuele informatie.

Relatics

Relatics is een online platform dat gebruikt wordt in grote en middelgrote, maar ook steeds vaker kleine, projecten in de bouw, infra en civiele techniek voor de beheersing van projectinformatie. Alle informatie wordt samengebracht op 1 plek, waarmee de controle over het project wordt vergroot. Doordat alle teamleden over de juiste, actuele informatie beschikken worden faalkosten gereduceerd.

CPM en Relatics

Door onze jarenlange ervaring binnen grote bouw-, infra- en civiele projecten, aan zowel de kant van opdrachtgever als opdrachtnemer, en onze kennis over IT, bent u met de inzet van CPM Consultancy verzekerd van oplossingen die aansluiten bij de wensen van het gebruik in de praktijk. Wij begrijpen als geen ander hoe wij het systeem voor uw project gebruiksvriendelijk kunnen inrichten om ervoor te zorgen dat het onderdeel wordt van de dagelijkse praktijk. Deze combinatie tussen de kennis van de bouwpraktijk en de kennis van Relatics maakt CPM Consultancy uniek.

De voordelen

Pragmatisch

Ontwikkeld vanuit de kennis en ervaring in de praktijk

Intuïtief

Eenvoudig toe te passen door alle teamleden

Actueel

Een helder en compleet inzicht in de actuele projectinformatie

Samenwerking

Stimulans tot samenwerking tussen projectleden

CPM standaardtemplate voor Relatics

CPM Consultancy heeft ruime ervaring in het toepassen van Relatics in bouw- en infraprojecten. Op basis van deze ervaringen is een standaardtemplate ontwikkeld die direct inzetbaar is op deze projecten. Het betreft hier een complete template die geschikt is voor elke contractvorm en projectomvang.

De standaardtemplate bestaat onder meer uit de onderstaande modules. Elke module is (door-)ontwikkeld op basis van opgedane ervaringen in de praktijk en sluit aan bij de normering voor Systems Engineering (ISO/IEC 15288).

  • Eisenbeheer (verificatie en validatie)
  • Risicomanagement
  • Afwijkingenbeheer
  • Wijzigingenbeheer
  • Raakvlakmanagement
  • Keuren (ook in combinatie met digitaal keuren, zie hiervoor FormFactory)
  • Documentbeheer
  • Werkpakketmanagement in combinatie met oplevermodule
  • Vergunningenmanagement

Alle modules bevatten gepersonaliseerde gebruikers- en beheerdersrollen, importfunctionaliteit en specifieke rapportages. Daarnaast bevat de template diverse managementrapportages die het management inzicht geven in de voortgang van de informatie die in Relatics wordt beheerd.

Benieuwd wat Relatics voor u kan betekenen?

Een greep uit onze

Klanten