meer met
Relatics en ondersteuning

Breng structuur in uw projectinformatie door middel van Relatics. Weg met losse Excel-werkbladen en onvindbare afspraken. Met deze online samenwerkingstool kunt u alle relevante informatie samenbrengen en structureren. Door toegang te geven aan projectteamleden, beschikken ze altijd over de relevante en actuele informatie.

Relatics is een online platform dat gebruikt wordt in grote en kleine projecten in de bouw, infra en civiele techniek voor de beheersing van projectinformatie. Alle informatie wordt samengebracht op 1 plek, waarmee de controle over het project wordt vergroot. Doordat alle teamleden over de juiste, actuele informatie beschikken worden faalkosten gereduceerd.

meer met
CPM en Relaticsondersteuning

Wij bieden voor Relatics een volledige of gedeelde ondersteuning bij de ontwikkeling, programmering en beheer van een Relaticsomgeving of Relaticstemplate. Dit doen wij voor opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Door onze jarenlange ervaring binnen grote bouw-, infra- en energieprojecten bij zowel opdrachtgever als opdrachtnemer, en onze kennis over IT, bent u met de inzet van CPM Consultancy verzekerd van oplossingen die aansluiten bij de wensen van het gebruik in de praktijk. Wij begrijpen als geen ander hoe wij Relatics en het systeem voor uw project gebruiksvriendelijk kunnen inrichten om ervoor te zorgen dat het onderdeel wordt van de dagelijkse praktijk. Deze combinatie tussen kennis van de bouwpraktijk en kennis van Relatics maakt CPM Consultancy uniek.

meer met
Relaticstemplate

Wenst u een bewezen Relaticstemplate die u direct kunt gebruiken of naar uw hand toe kan zetten?
Dat kan met de kant en klare Relaticstemplates van CPM Consultancy! Kijk voor meer informatie onder onze producten.