Cees@CPMconsultancy.nl

06 52 62 65 19

Cees van Leeuwen
Procesmanagement en Systems Engineering

Cees toont met zijn analytisch vermogen aan hoe een goed proces geen belasting is voor een team, maar juist de werkdruk verlaagt en effectiviteit verhoogt. Met een optimaal proces, een goede teamsfeer en een gezonde tijdsdruk worden onhaalbaar geachte doelen haalbaar.

Cees is direct maar diplomatiek en weet makkelijk te schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau. Hij vindt het belangrijk als team te werken en draagt zorg voor een goede verstandhouding met de opdrachtgever.

Naast zijn werk binnen CPM is Cees actief in het stroomlijnen van de toepassing van Systems Engineering in de GWW-sector. Voorbeelden hiervan zijn deelname aan de Denktank Systems Engineering (De Nieuwbouw),  de Klankbordgroep Systems Engineering (Bouwend NL) en was hij vertegenwoordiger van Bouwend NL bij het opstellen van de Leidraad Systems Engineering 3.0.

Daan de Bueger
Procesmanagement en Relatics

Daan is op zijn best in grote infrastructurele projecten met een complexe uitdaging. Hij zet zijn kennis, analytische vermogen en pragmatische instelling graag in om samen met een team en door procesmatig werken tot een goede oplossing te komen.

Als verbindende factor en met zijn zorg voor duidelijke verantwoordelijkheden en taakverdeling is hij in staat om snel en efficiënt tot het gewenste resultaat te komen.

Daan@CPMconsultancy.nl

06 21 27 20 04

wout2-transp

Wout@CPMconsultancy.nl

-

Wout van Tol
Integratiemanagement, Procesmanagement & Tenderstrategie

Wout is een analytische, pragmatische en creatieve systeem integrator. Vanuit de klantwens – via ontwerpen, uitvoeren, testen en integreren – naar het aantoonbaar opleveren van het gebouwde systeem, om deze vervolgens effectief te onderhouden: daar houdt Wout zich tijdens zijn werk mee bezig. Daarin is het belangrijk om zowel technische als procesaffiniteit te hebben, om alle belanghebbenden te begrijpen en dit te vertalen in concrete en pragmatische producten. Hij gaat voor topkwaliteit en dat is te zien aan de onderdelen waar hij zich in mengt, zowel op gebied van aansturing en draagvlak, als hands-on gestructureerde producten maken. Overzicht houden en inzicht hebben: dat is een belangrijke competentie die hij tijdens zijn werk inzet.

Vanuit zijn masterstudie Systems Engineering, Policy Analysis & Management (TU Delft) heeft hij diverse rollen gehad op het gebied van integratie- en procesmanagement. Daarin wil hij blijven ontwikkelen, verantwoordelijkheid nemen en dragen, en zijn expertise inzetten. Hij is verbindend tussen techniek en maatschappij, tussen proces en inhoud, en tussen externe partijen en de werkvloer.

Bart Schure
Procesmanagement, Relatics en software-ontwikkeling

Bart weet snel tot de kern van de vraag door te dringen. Doordat hij databasemodellen paraat heeft,  kan hij direct inschatten wat makkelijk of moeilijk realiseerbaar is en of iets ook op de lange termijn een gewenste ontwikkeling is. Met zijn open geest en luisterend vermogen verbaast hij klanten met snelle vorderingen, waarbij plezier en kwaliteit hand in hand gaan. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter de software-ontwikkeling binnen CPM, zoals Form Factory en de Online V&G-omgeving.

Opleiding en coaching staan bij Bart hoog in het vaandel: je zwaktes als persoon en als team zijn mooie kansen om te verbeteren, dat maakt je sterker en zorgt voor veel voldoening. Bart stimuleert daarnaast actief de open houding van alle leden binnen een projectorganisatie, ook tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Bart@CPMconsultancy.nl

-

gido-transp

Gido@CPMconsultancy.nl

-

Gido van Wenum
Procesmanagement, Systems Engineering en Projectbeheersing

Door de ervaring die Gido heeft opgedaan in de procesbeheersing van grote projecten is hij in staat op pragmatische wijze de juiste mensen en middelen met elkaar te verbinden. Dit doet hij met zijn natuurlijke enthousiasme en overtuigingskracht waardoor hij mensen enthousiasmeert en naar elkaar toe brengt. Daarnaast weet hij de interne en externe klantvraag snel te begrijpen en om te zetten in concrete processen en acties. Integraliteit en samenwerking zijn hierbij voor hem belangrijke begrippen.

Vanuit de ervaring die hij heeft opgedaan bij verschillende DBFM en D&C-contracten is hij inzetbaar als procesmanager / procescoördinator bij diverse contractvormen. Tevens is hij inzetbaar op zijn expertisegebieden DBFM, D&C, Systems Engineering en Af – en Opleveren.

Martin Ebskamp
Procesmanagement, Integratie, Projectbeheersing en EMVI

Vanuit de opgedane kennis bij de procesbeheersing van kleine tot grote projecten is Martin in staat complexiteit te vertalen naar een praktische aanpak. Zijn werkwijze kenmerkt zich door rust, overzicht en samenwerking.

Op basis van de ervaring die hij heeft opgedaan bij verschillende DBFM en D&C-contracten is hij inzetbaar als procescoördinator en EMVI-schrijver voor diverse infraprojecten. Daarnaast is Martin inzetbaar op  expertisegebieden configuratiemanagement, verificatie & validatie, systeemintegratie en risicomanagement.

martin-transp

Martin@CPMconsultancy.nl

-

IdeHingstman

Ide@CPMconsultancy.nl

-

Ide Hingstman
BIM, Bedrijfsarchitectuur en Systems Engineering

Kenmerkend voor Ide zijn zijn enthousiasme, zijn rustige uitstraling en het duidelijk kunnen uiten van zijn eigen visie over de projecten. Ide is een procesmatige denker met een open houding die graag samen met andere projectteam leden bezig is om het beoogde resultaat te behalen. Hierin stelt hij zich dienstverlenend op en acteert als verbinder van mensen binnen het projectteam. Ide is binnen CPM de kennisdrager op het gebied van BIM in combinatie met SE en heeft ruime ervaring met GIS-applicaties.

Ide heeft veel ervaring opgedaan bij het (door)ontwikkelen van Relatics-templates binnen opdrachtgeversorganisaties en heeft innoveren en optimaliseren van bedrijfs- en projectprocessen hoog op de agenda staan.

Robin Alderliesten
Projectbeheersing en procesmanagement

Robin is een gestructureerde organisator die altijd zorgt dat zaken goed en op tijd voor elkaar komen. Hij heeft eerlijkheid en duidelijkheid hoog in het vaandel staan, scheidt hoofdzaken van bijzaken en pakt door op onderwerpen die voor het project belangrijk zijn. Vanuit de start van zijn loopbaan als maritiem officier vindt hij nu zijn passie in de beheersing van projecten en processen op basis van dezelfde fundamenten: een mooie combinatie van teamprestaties, technische affiniteit en prestatieborging.

RobinAlderliesten

Robin@CPMconsultancy.nl

-

Bram-Visser-CPM-bew

Bram@CPMconsultancy.nl

-

Bram Visser
Tender- & EMVI-, Project-, Programma- & Bedrijfsmanagement

Bram is een adaptieve, resultaatgerichte verbinder met een hart voor succesvolle implementatie. Van strategie-ontwikkeling en creatieve ideeën tot het concreet écht implementeren: bewegen op een ruim speelveld en daar een sterk fundament en bouwwerk van maken geeft Bram veel energie. In de praktijk en vanuit de praktijk.

Hij houdt van echtheid, kwaliteit en passendheid. Dit past hij toe op tender-, project- en bedrijfsstrategie & – management, EMVI & klantwaarde, programma-ontwikkeling en implementatietrajecten. Hij gaat voor lange-termijnontwikkeling en creëert, met en vanuit het gehele team, de gezamenlijke beuk erin.

Anouk Zanoli
Kwaliteitsmanagement, Financieel management, Projectbeheersing

Anouk laat zich het beste kenmerken door haar open houding, enthousiasme, leergierigheid, doorzettingsvermogen en precisie. Vanuit deze kracht heeft ze direct vanuit haar studie succesvol een bedrijf opgericht dat zich richtte op kwalitatieve facturatie, financiële processen en afwikkeling voor medische bedrijven. Door stevige concurrentie was dit uiteindelijk niet langer rendabel en zet zij deze ondernemende capaciteiten nu in voor de projecten in Infra Nederland.

Bij Windmolenpark Zeewolde en bij de A9 Badhoevedorp-Holendrecht heeft Anouk de eerste ervaringen opgedaan met deze projecten. Vanuit deze en in combinatie met haar eerdere ervaring is zij inzetbaar op het gebied van kwaliteitsmanagement, projectbeheersing en financieel management. Ze is scherp, analytisch en vasthoudend. Vanuit daar vraagt ze altijd door en overziet snel de mogelijkheden en benodigdheden: assertief en in verbinding met anderen.

AnoukZanoli

Anouk@CPMconsultancy.nl

-

Frank-Boere-CPM2a

Frank@CPMconsultancy.nl

-

Frank Boere
Technisch management en Integratiemanagement

Frank is een ervaren, praktijkgerichte en verbindende teamspeler. Vanuit een achtergrond in de elektro- en besturingstechniek heeft hij zich sterk verbreed in civiele en GWW-kennis. Hij is al jaren actief in ontwerpmanagement, technisch management, projectmanagement en integratiemanagement op diverse multidisciplinaire projecten in binnen- en buitenland.

Zijn diversiteit en analytisch vermogen is kenmerkend en maakt hem een echte integrator. Van elektrotechniek & besturing tot aan civiel & GWW. Van ontwerp & integrale aspecten tot aan uitvoeren & ingebruiknemen. En van technische aanpak & systeemintegratie tot aan samenwerking & ontwikkelingstrajecten. Hij integreert ketens van techniek, processen en mensen en gaat enkel voor resultaat dat écht werkt: een gestroomlijnd project, succesvolle ingebruikname met beheerders en een team die met plezier naar het werk komt. Hij houdt van een geintje, is een echte sfeermaker en combineert dat met zijn technische kennis en projectervaring voor een gezamenlijke teamresultaat.

Jaimy ten Dam
Procesmanagement, Projectbeheersing, Systems Engineering

Jaimy is een gedreven en resultaatgerichte professional met een zakelijke, pragmatische instelling. Hij staat met beide benen op de grond, schakelt op abstract niveau en kan zich goed verplaatsten in teammedewerkers, technische disciplines, stakeholders en opdrachtgevers.

Hij heeft een brede interesse en zet dat met verve in op zijn projecten binnen procesmanagement, projectbeheersing en systems engineering. Zijn begrip voor technische inhoud, diverse belangen en overwegingen van teamleden maakt hem een echte verbinder. Dit vertaalt hij niet alleen in een gedragen aanpak, maar ook in kwalitatief sterke producten. Hij is toegankelijk, krijgt veel energie van het werken in teamverband en gaat voor hands-on resultaat.

Jaimy-ten-Dam-CPM

Jaimy@CPMconsultancy.nl

-

Mark-op-t-Landt-CPM_bew

Mark@CPMconsultancy.nl

-

Mark op ‘t Landt
Projectbeheersing, Kwaliteitsmanagement, Systems Engineering

Mark is een enthousiaste en ambitieuze ingenieur met ruime ervaring op voornamelijk grote projecten in de infrasector met een hoge mate van complexiteit en veel betrokkenen. Hij is een toegewijde teamspeler met een proactieve houding die is gericht om projectdoelen effectief te behalen. Hij legt de focus op het aanbrengen van meer structuur binnen een project door de juiste processen en werkwijzen te implementeren. De laatste jaren heeft hij met veel plezier gewerkt op het gebied van projectbeheersing en procesmanagement.