Cees@CPMconsultancy.nl

06 52 62 65 19

Cees van Leeuwen
Procesmanagement en Systems Engineering

Cees toont met zijn analytisch vermogen aan hoe een goed proces geen belasting is voor een team, maar juist de werkdruk verlaagt en effectiviteit verhoogt. Met een optimaal proces, een goede teamsfeer en een gezonde tijdsdruk worden onhaalbaar geachte doelen haalbaar.

Cees is direct maar diplomatiek en weet makkelijk te schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau. Hij vindt het belangrijk als team te werken en draagt zorg voor een goede verstandhouding met de opdrachtgever.

Naast zijn werk binnen CPM is Cees actief in het stroomlijnen van de toepassing van Systems Engineering in de GWW-sector. Voorbeelden hiervan zijn deelname aan de Denktank Systems Engineering (De Nieuwbouw),  de Klankbordgroep Systems Engineering (Bouwend NL) en was hij vertegenwoordiger van Bouwend NL bij het opstellen van de Leidraad Systems Engineering 3.0.

Daan de Bueger
Procesmanagement en Relatics

Daan is op zijn best in grote infrastructurele projecten met een complexe uitdaging. Hij zet zijn kennis, analytische vermogen en pragmatische instelling graag in om samen met een team en door procesmatig werken tot een goede oplossing te komen.

Als verbindende factor en met zijn zorg voor duidelijke verantwoordelijkheden en taakverdeling is hij in staat om snel en efficiënt tot het gewenste resultaat te komen.

Daan@CPMconsultancy.nl

06 21 27 20 04

wout2-transp

Wout@CPMconsultancy.nl

-

Wout van Tol
Proces- en integratiemanagement

Wout is een analytische, pragmatische en creatieve systeem integrator. Vanuit de klantwens – via ontwerpen, uitvoeren, testen en integreren – naar het aantoonbaar opleveren van het gebouwde systeem, om deze vervolgens effectief te onderhouden: daar houdt Wout zich tijdens zijn werk mee bezig. Daarin is het belangrijk om zowel technische als procesaffiniteit te hebben, om alle belanghebbenden te begrijpen en dit te vertalen in concrete en pragmatische producten. Hij gaat voor topkwaliteit en dat is te zien aan de onderdelen waar hij zich in mengt, zowel op gebied van aansturing en draagvlak, als hands-on gestructureerde producten maken. Overzicht houden en inzicht hebben: dat is een belangrijke competentie die hij tijdens zijn werk inzet.

Vanuit zijn masterstudie Systems Engineering, Policy Analysis & Management (TU Delft) heeft hij diverse rollen gehad op het gebied van integratie- en procesmanagement. Daarin wil hij blijven ontwikkelen, verantwoordelijkheid nemen en dragen, en zijn expertise inzetten. Hij is verbindend tussen techniek en maatschappij, tussen proces en inhoud, en tussen externe partijen en de werkvloer.

Bart Schure
Procesmanagement, Relatics en software-ontwikkeling

Bart weet snel tot de kern van de vraag door te dringen. Doordat hij databasemodellen paraat heeft,  kan hij direct inschatten wat makkelijk of moeilijk realiseerbaar is en of iets ook op de lange termijn een gewenste ontwikkeling is. Met zijn open geest en luisterend vermogen verbaast hij klanten met snelle vorderingen, waarbij plezier en kwaliteit hand in hand gaan. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter de software-ontwikkeling binnen CPM, zoals Form Factory en de Online V&G-omgeving.

Opleiding en coaching staan bij Bart hoog in het vaandel: je zwaktes als persoon en als team zijn mooie kansen om te verbeteren, dat maakt je sterker en zorgt voor veel voldoening. Bart stimuleert daarnaast actief de open houding van alle leden binnen een projectorganisatie, ook tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Bart@CPMconsultancy.nl

-

gido-transp

Gido@CPMconsultancy.nl

-

Gido van Wenum
Procesmanagement en Systems Engineering

Door de ervaring die Gido heeft opgedaan in de procesbeheersing van grote projecten is hij in staat op pragmatische wijze de juiste mensen en middelen met elkaar te verbinden. Dit doet hij met zijn natuurlijke enthousiasme en overtuigingskracht waardoor hij mensen enthousiasmeert en naar elkaar toe brengt. Daarnaast weet hij de interne en externe klantvraag snel te begrijpen en om te zetten in concrete processen en acties. Integraliteit en samenwerking zijn hierbij voor hem belangrijke begrippen.

Vanuit de ervaring die hij heeft opgedaan bij verschillende DBFM en D&C-contracten is hij inzetbaar als procesmanager / procescoördinator bij diverse contractvormen. Tevens is hij inzetbaar op zijn expertisegebieden DBFM, D&C, Systems Engineering en Af – en Opleveren.

Martin Ebskamp
Procesmanagement, Integratie en EMVI

Vanuit de opgedane kennis bij de procesbeheersing van kleine tot grote projecten is Martin in staat complexiteit te vertalen naar een praktische aanpak. Zijn werkwijze kenmerkt zich door rust, overzicht en samenwerking.

Op basis van de ervaring die hij heeft opgedaan bij verschillende DBFM en D&C-contracten is hij inzetbaar als procescoördinator en EMVI-schrijver voor diverse infraprojecten. Daarnaast is Martin inzetbaar op  expertisegebieden configuratiemanagement, verificatie & validatie, systeemintegratie en risicomanagement.

martin-transp

Martin@CPMconsultancy.nl

-

Jeroen

Jeroen@CPMconsultancy.nl

-

Jeroen Langkemper
Contractmanagement, Kwaliteitsmanagement en EMVI

Jeroen heeft twintig jaar ervaring met bouwprocessen in de infrastructuur. Deze heeft hij opgedaan bij ingenieursbureaus, de Vervoerregio Amsterdam en de laatste twaalf jaar bij verschillende aannemers op veelal grote DBFM- en UAV-gc-tenders en projecten.

Qua persoon komt Jeroen met oplossingen en vertaalt ideeën in concrete acties en haalbare planningen. Hij ziet verbanden tussen deelresultaten en maakt projecten overzichtelijk voor het team. Hij werkt accuraat, efficiënt en doelgericht.

Jeroen is inzetbaar voor contractmanagement, kwaliteitsmanagement, procesmanagement en EMVI.

Jim Hommes
Software-ontwikkeling

Jim studeert Technische Informatica aan de TU Delft en heeft zich gedurende zijn tijd bij CPM Consultancy ontwikkeld op het gebied van de Civiele Techniek. Jim is een sterke ontwikkelaar en is sterk in het ontwikkelen van tooling op basis van gerichte vragen. Jim ondersteunt ons met name op het gebied van Relatics, integratievraagstukken en Javascript-oplossingen.

jim-transp

Jim@CPMconsultancy.nl

-

Bob-transp

Bob@CPMconsultancy.nl

-

Bob Brockbernd
Software-ontwikkeling

Bob studeert Computer Science & Engineering aan de TU Delft. Bob is de duizendpoot van CPM Consultancy. Bob is sterk op diverse vlakken in het dienstenpakket van CPM. Hij heeft ruime kennis van Relatics, webservices, maar ook van de door CPM ontwikkelde tooling Form Factory. Daarnaast heeft hij veel ervaring in het ontwikkelen van websites en andere web-gerelateerde elementen.

Ferdi Stoeltie
Software-ontwikkeling

Ferdi studeert Technische Informatica aan de Hogeschool Utrecht. In zijn tijd bij CPM Consultancy heeft hij zich met name bekwaamd in alle aspecten van Form Factory en Reportable. Ferdi is van grote waarde bij de ondersteuning voor deze door CPM Consultancy ontwikkelde tooling. Hij is sterk in het ontwikkelen van middleware en webservices.

Ferdi@CPMconsultancy.nl

-